ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

17 de des. 2013

MAGIA

La MAGIA, gran paraula... no sóc maga, i seria interessant que significa la paraula màgia per un mag, per qui fa màgia *
La màgia de la llum, la trobem dins nostre, en la nostra essència, tot allò que no es veu, però que hi és!! Les nostres emocions, els sentiments, els estats en que anem sentint el llarg del dia.... tot plegat ve a ser l'energia que som, que tenim.
   Brillar per dins i per fora, sent i mostrant ser un mateix.... aquella paraula, que ens alegra el dia, un somriure que ens fa vibrar, una mirada que transmet amor, tot plegat la màgia de la comunicació, desprenen una especial energia que no es veu, però que hi és!! 
   
Sigui com sigui, deixem fluir la nostra Essència!! Pugem fort amunt, però recordant sempre de construir una base sòlida i ferma els nostres peus.
Amunt amb força i plenitud sentint que val la pena, que és de veritat, i si ens equivoquem, perfecte, aprenem i tornem-hi..... Fem una nova i millor passa, per fer el camí més sòlid.

Sempre brillant d'essència!!!!
Som-hi que si es pot
La màgia de viure i sentir de que som i fluïm amb el que volem i com ho volem!!

LLUM EL CAMÍ SEMPRE 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada