ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

3 de febr. 2014

LLUM

Sempre parlo de LLUM, de PLENITUD, de fluir des de essència... Grans paraules que aporten tendresa, amor i abundant MÀGIA.
   Però la pregunta es: LLUM??? que es LLUM, que vol dir? que significa??.. Llum és brillar des de dins, des d'ànima, perquè totes les nostres emocions, siguin pures, netes i brillants. Transmeten així la llum que som, des de dins cap a fora!!!
  Tota emoció, tot reflex, tot sentiment, el podem fluir de cor o de cap, terrenal o mes espiritual, rebut de la forma que sigui, lo important és sentir-ho i visualitzar-ho amb claredat, saviesa .. amb tota LLUM  per poder treure el màxim de positivitat el que sigui i com sigui.
   La LLUM IL·LUMINA, il·luminem el nostre fluir, el nostre avançar, el nostre dia dia *
                                         

                                           " Semillas de Ángel "

 Cuando en una oscura habitación entra un rayo de luz, la claridad aparece mostrando todo aquello que se encuentra en su interior. La LUZ nos ofrece la posiblidad de ordenar, limpiar, cuidar y, quizá lo más importante, embellecer todo aquello que ha estado escondido para mostrar con claridad las cosas bellas que con toda probabilidad se encontraban en el interior de esa oscura habitación. 
    Ahora los ángeles nos muestran con certeza que en el interior de todos los seres huumanos hay una oportunidad de encontrar la luz. La espiritualidad es una puerta que se abre ante todos los seres humanos para poder encender la LUZ del ALMA. En el momento que ésta se encienda, jamás volverá a apagarse. 

   Cuando la luz llega a tu vida, el Angel de la LUZ, llega a tu oido, a tu corazón, nos recuerda que como seres de luz tenemos una gran misión: 
  - Hacer llegar la LUZ a la humanidad a través del lenguaje del amor. Recuerda que no importa el lugar: puede ser en el trabajo, con familiares cercanos, en un comercio o bien paseando por la calle, siempre puedes ayudar a algún ser a encender su luz interior, sin importar las circunstancias. Tu rayo de luz puede iluminar a cualquiera que desee encontrar la verdad. 

             CUANDO LA LUZ BRILLA, LA VERDAD RESPLANDECE EN TODAS SUS FORMAS *                                         
                                                                 " Semillas de ángel"

Donar, Rebre, Aportar llum - el meu gran objectiu de vida!!! dia dia sempre  

          LLUM, AMOR i màgica PLENITUD - ABUNDÀNCIA el Camí 




BLANES

Nuri 
Terapeuta Energètica - Emocional 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada