ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

18 de febr. 2014

SENTIR - Sentir POR

 El obrir el blog, he repassat les entrades i m'ha cridat l'atenció l'entrada del Sentir.... l'he obert , i  m'he adonat que just fa l'any, expressava aquestes paraules:
      A vegades, les coses tenen raó de ser... a vegades simplement són com són. Passen fets, passen coses perquè així te que ser, així flueixen, per més voltes que li donem. Però a vegades les coses, els fets no passen perquè també tenen que ser així. Un aprenentatge, un nou visualitzar i sentir o simplement perquè algú molt nou i millor ens espera el dia dia.
     
       Sapiguem fins on podem i volem arribar. Amb consciència i serenitat fluït de  cor i cap, d'ànima i amor, cap a un mateix per si mateix. Si decidim avançar, si decidim fer o actuar, que sigui perquè així ho sentim, així ho volem.
Quedar be?? No, simplement perquè REALMENT ho volem i ho sentim així!!!

       FEM QUE AIXÍ SIGUI!!! Amb un mateix per un mateix
El present és un regal del dia dia,  vivim-lo amb Intensitat, VALOR, Passió i deixem FLUIR per avançar amb tota PLENITUD

  Tenim moments que les nostres forces flaquegen, ens sentim abatuts i l'energia no brilla... Perfecte, vol dir que hem de netejar, aprendre i tornar el camí!!!  Així que atura't, tenca els Ulls, respira fons i  sent la força i el Poder del teu interior. Es en situacions límits, es on ens adonem, fins on podem arribar i com arribar-hi...
Sempre hi ha mes!!!
   CREU, CONFIA i ESTIMA'T lo demès sorgeix sol 

Ara, avui 19/2/2015 vull afegir-hi el Valor de la Por

    En aquest sentir, en aquest parament que necessitem, per tornar a retrobar-nos, entre el gran sentiment i tant temuda  POR... A vegades és ella qui sense adonar-nos ens fa dubtar, ens fa encallar en el moviment que ja estar fluint, ja és un fet... però ferma i poderosa, arrelada en el més endins, surt amb força frenant la progressió...
   Una por que quant ens adonem que la sentim, que hi és, afrontem-la, plantem-hi cara amb el valor de poder i voler!!!
Es en moments límits quan, som conscients que podem més, que afrontem i traiem la força de no sabem on, però que hi és, que la tenim.  Fem el mateix amb la por, afrontem-la, entenem-la i abracem-la, és aquí quan perd la força, perd l'arrel i com un cop d'aire s'esfuma sense més ;))

      Així és, Així sigui amb tot per tot de tot

           CREURE, CONFIAR, ESTIMAR, ESTIMAR-SE 

LLUM el CAMÍ



                                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada