ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

7 d’oct. 2018

CLAREDAT


Alt i ferm sense esperar res, aporta tot el millor

Sentint el teu silenci i agafa nt la teva força, dubto de si el què rebo és real...  Un desig, que a diferència d'abans ara surt a travès de la passió. Un objectiu clar i concís amb un sentir  ple d'esperança, i tot seguit, un garbuix de pensaments inundant la ment sabotejant el tot i més.
         
El que volem i no sabem com expressar, creant una realitat, que firmament sentim que és certa. Es tant la força que agafa aquest sentir que aconseguim fer-lo gran. Sense adonar-nos de quina és la potència del poder de manisfestació tot creix Potser una equivocació sorgint de la ràbia i la frustració,   potser un desig plasmat des del sentir més profund ...en definitiva, tot mirant  no es veu res, però el sentiment provoca un despertar que fa ressonar sons tant coneguts i a la vegada tant estranys. I en la mirada es percep l'emoció més amagada

Tot és rutinari i no hi ha res de nou, sentiments envaïts pels fets del dia dia, que venen d'un ahir,  però un cop s'accepten i es reconeixen, tot comença a bellugar-se, ara si hi ha un moviment. És ara en aquests instants, on el temps es para i la reflexió és important, perquè en qualsevol moment la llum es fa visible, estar dins d'un mateix.

Escollir o prendre decisions no sempre és fàcil, és tot un procés que ens invita a guiar-nos per la llum de la raó i la saviesa del coneixement, sempre i quan,  sigui a travès del respecte cap a nosaltres mateixos. Una raó, a vegades confusa, i un coneixement que creix amb les vivències del dia
Confondre la passió amb el veritable amor, el sentir de necessitat la veritat de l'engany.... és reconèixer els nostres objectius sense que el desig ens faci posar una benda als ulls.  

Un endavant sense el jutjament si és o no correcte, si és o no el que toca, només un avançar que ens fa sentir bé i que en el aquí i a l'ara és el millor pas cap una nova  obertura. Així sigui amb tots per a tots!!!


Una llàgrima del que havia estat el dolor més profund, ara és visible mentre brolla de la forma més clara i transparent!!!
De la ferida més profunda, més dolorosa, només queda un ressorgir de noves i millors emocions. Sentiments que ens omplen de benestar i felicitat, acompanyats de boniques sorpreses, moviments que arriben de l'exterior  verificant que ara si, estem el camí. 
Sense diàleg, amb màxima comprensió, la compassió de l'amor s'ha fet gran, sentint i vibrant en els moments mes especials.
 Una compassió sentida a través de la  tendresa, una compassió d'amor que ens invita a obtindre la millor medicina: 

L'ABRAÇADA 

  Fluint de cap, sentint de cor i vibrant d'ànima comença lo nou!!!
PENSAR   SENTIR   MANIFESTAR 
Sooom-hiii *

                                                                                                  GRÀCIES * 

LLUM el Camí 

Nuri  Comellas 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada