ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

10 de gen. 2014

La Ment

        A vegades, sentim la força del voler però no poder.... no ens equivoquem, no és no poder, és la força de la ment que ens juga males passades.
        La gran frase: VOLER és PODER!!! Gran expressió, amb molta força i amb infinita humilitat.
       Admirem els que aconsegueixen grans reptes, coses, fets que ens semblen impossibles, però s'han assolit i aconseguit. Aquí estar el gran exemple, de que no hi ha límits, tot el que un es proposa, i vol, tard o d'hora s'aconsegueix!! A vegades no arribem a dalt, per factors in controlables, però s'ha intentat perquè s'ha volgut arribar-hi i s'ha pogut. Si una vegada no és possible, ens acompanya la propera, però és tan el repte que ens hem proposat, que res pot aturar-ho.
       Parem un moment i fem la reflexió:
   _ podem assolir grans reptes, perquè ens motiva i ens aporta una satisfacció. Perfecte; ENDAVANT!!!   Però a vegades en fets, coses o moments que són fàcils i amb obstacles casi inexistents o petits, fem murs alts i forts creant nosaltres lo més difícil d'assolir. Mereix intentar-ho???...... som-hi doncs

   La MENT, poderosa i de gran valor. Deixem que ens domini, del que hem creat i com ens ho hem i han ensenyat.... parem i reflexionem cada dia una estoneta, alliberem la ment i escoltem cor i ànima, donant gràcies de sentir i de tenir, de poder i de voler i si no ha estat un gran dia, segur que hem après.

 Netegem la ment i alliberem el que ja no volem, o no ha de ser. No ens intoxiquem amb falses suposicions, donant voltes i voltes sens parar.

El mateix instant, la mateixa imatge, la mateixa paraula te diferents opinions, diferents anàlisis.... respectem, aprenem, aportem i rebem amb tot AMOR, lo nostre i lo de tothom!!!
                           Així es, Així sigui
                                                     LLUM

OM 
unitat de cel i terra
Gracis 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada