ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

15 de maig 2014

Ha de ser







 Sa Boadella 

Un dia, una situació, un deixar-se portar, del que ha de ser i com ha de ser. Sense saber-ho, ni tant sols pensar, que així havia de ser.... I quan hi ets, visualitzes, aquella imatge, aquell instant, que ja havies viscut!!! 
Te'n fas creus i somrius de pensar, de sentir que fos com fos havia de ser així. No podia ser d'una altre forma,si tot fluïa en el bon riu. 
L'ESPERANÇA gran i bonica paraula, que ens reconforta i ens acompanya en tot moment. L'esperança l'últim que es perd, perquè d'alguna forma es la LLUM del voler i poder continuar. 
Sabent que és com és, així és, així ha set, i així ha de continuar!!  Amb la saviesa de sentir-ho i vivir-ho. 

Àngel d'Esperança 

La esperanza es la semilla que nos muestra la luz para llegar al final del camino que nos hemos trazado como meta. El cansancio se tonifica y el miedo se desvanece. En ese momento, la inseguridad deja de existir y la confianza y la seguridad llegan a nosotros a través de la fuerza divina. 
  Vive esta experiencia con alegría y dedicación, pues a lo largo del camino irás recogiendo grandes frutos. El éxito se encuentra no sólo en el resultado final, sino en las experiencias que nos enriquecen cada día y nos hacen superarnos como seres humanos y crecer como seres de luz!!!

Amb Tu per Tu 
LLUM - PLENITUD i Diví AMOR el camí 

Nuri 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada