ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

7 de maig 2014

Un Mar d'Emocions

Un sentir, un fluir, i un pensar.... A vegades les coses,els fets, ens pensem que no són com han de ser, o que no tenen forma... aixxxxx... quina contrarietat. Des de una perspectiva, clar.. Cada persona vivim el que vivim, d'una forma diferent, com ha de ser, sens dubte. Perquè segons el procés de vida que estem vivint i sentim, ho rebem d'una forma u altre.
Es important saber entrar, en un moment de Reflexió, mirant i escoltant a l'interior, pel sol fet d'observar-nos i deixar-nos sentir. Del que és com és i del que flueix i com ho flueix. Això ens ensenya, ens aporta un nou sentiment, i a vegades sorprendre'ns, gratificanmentt, del que es mou dins nostre.

_ Simplement pel gran regal de BRILLAR D'ESSENCIA, plasmant, gaudint de la font de la nostra pròpia LLUM, de l'Aigüa clara i neta que brolla de l'ànima el cor, fins el cap baixant amb fluïdesa i perseverància fins a baix, renovant aquestes energies, aquest sentir!!!

LLIBERTAT
  La llibertat de sentir de viure, sense cadenes que frenen els passos a seguir. Perquè l'actitud de cada un, per un amb un, és el primer pas a viure de PLENITUD amb tota FELICITAT

Un problema minimitzat, un fluir cap el que es vol i com es vol, un avançar de LLUM... sigui com sigui, la força interior, la força de l'energia positiva, farà que el sol brilli i les estrelles il·luminin!!

 ENDAVANT SEMPRE de COR amb el COR

REFLEXIÓ, SENTIR I VIURE           SOM-HI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada