ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

6 de set. 2014

Un Abans i Un Despres

A vegades sentim que estem atrapats en una situació, sense saber massa ni que, ni com fluir-ho per sortir-ne.. es repeteix una i una altre vegada la mateixa circumstancia, diferent gent, diferent escenari però l'obra és la mateixa.... donant voltes sense cap direcció.. 
Es el que volem? com ho volem? Segur que no, però la ment ens guanya i creiem firmament que estem fent el que volem fer i com ho volem fer.... Que ens demostra que no som on hem de ser? 
Nosaltres mateixos, un mateix, sentint que no brillem, sentint que no és intens pel que estem passant, sentint el  nostre cos que d'una forma u altre ens estar indicant una situació mal sana o que fa mal... si es així ha arribat el moment de aturar-nos un instant i mirar la situació com si fossim un espectador!! 
Sortint de l'obra, valorant cada moviment, observant cada situació i fluint cada paraula, des de fora tot es mes fàcil, perquè ens permet ser objectius i no deixar-nos dur pel que realment creiem en aquell instant. 
  Això ajuda adonar-nos, quin és l'error a tenir en compte per convertir-lo en un nou i bonic aprenentatge, un sortir de la roda, obrint camí cap a lo nou deixant enrere amb tot PERDO i ALLIBERACIÓ del que ja no serveix o del que ja hem tancat karma, per un benvingut i diví DHARMA de vida.
 Ara si donant la benvinguda del que ha de ser i com ha de ser, perquè així volem viure-ho i així ha de ser!! 

  El que mereixem, com ho mereixem, perquè cultivant amb perseverància, i confiança amb tota FE és la LLUM que ens farà recollir el millor de la collita.

  Som-hi ENDAVANT que cada instant és important, cada instant conte per un sentir estar VIU
VIVIM amb VIDA 

  Amb Tu per Tu 
Brillant d'essència                        Nuri 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada