ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

1 d’oct. 2014

Sempre dic que cada instant conte, cada instant és important... i així ho sento i ho crec firmament. Ens despertem el matí, i ens aixequem a corre cuita, amb un agenda plena d'obligacions i coses que volem fer, que volem atrapar.. Un hola, un bon dia, per tots els que ens anem trobant ;)) ben fet, només faltaria,.. però vull compartir una petita reflexió:
 Quina és la primera persona amb qui et trobes només despertar? i qui és l'última persona amb qui vas a dormir?
 - Exacte, amb un mateix!!!
 Que meravellós despertar-se el matí, un BON DIA, per tu mateix, amb un mateix... oooh quin aire més fresc, només iniciar.
      I si ja ho acompanyem amb un som-hi, avui és nou dia, qualsevol cosa pot passar, un petit instant de màgia, el somriure d'algu inesperat, un petit instant que fa gran el nostre dia... I tot s'ha iniciat per dir - te a tu mateix:

- BON DIA, avui abraço el despertar amb un somriure i un ENDAVANT!! 

  La força creix intensament, el Valor de sentir que podem, es fa gran i l'Amor que sentim i ens tenim, brilla fort per fer que cada instant sigui ple de LLUM I VIBRACIÓ

  Dies, que passen volant, pendents del que farem, del que vindrà... esperant el moment de retrobar-te amb algú important, anar aquell lloc que ens fa sentir especials... be, infinitat de moments, de situacions, de persones.... tot fantàstic perquè així ens fa sentir i volem que sigui o ens hem marcat.. però novament, abans de fer tot plegat, hi ha un instant, un moment, una persona, un segon que es diu present, que es diu ARA!!!

 Vivim l'ara, vivim l'instant, que el desprès, acaba arribant, segur que hi és, i així ho vivim tot!!

L'instant que ens fa grans, que ens fa especials, que ens aporta vibració i el desprès que esperem, ja no serà una espera, perquè vivint el moment, arribem abans. Ja no és una espera, sinó una fluïdesa, que va venim, mentre fem camí tot avançant i centrats en el que estem fent, vivint i sentint en aquest precís instant!!!

  Simplement perquè cada instant conte, cada instant és important
Una mirada de complicitat que m'ajuda escriure aquí i ara

    GRACIES per Mostrar-me, per il·luminar-me el camí

 Amb TU PER TU

 Sempre hi ha algú que ens espera, CADA INSTANT i es UN MATEIX, AMB SI MATEIX

 NURI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada