ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

10 d’oct. 2014

Els PASSOS

Bon dia a tots,
   Avui és 10 del 10.. El 10 en el tarot és la Roda, una roda que indica fortuna, indica karmes de vida, una roda que depèn si la fem girar constanment o obrim camí...
Un 10 que és el numero per excel·lència!! Una escala de l'1 al 10, sent el 10 el millor, el 10 que porten els millors, el 10 d'un treball,...Bé, en definitiva tot un numero ben majestuós

  Així fent honra aquesta roda, vull dedicar aquests minuts, a expressar dels passos.
Els passos adequats i necessaris, per avançar, cap on volem i com ho volem. Sent o no els correctes, sent els que han de ser, de fet no ho sabem fins que els realitzem. Correctes, be el moment que els fem, és perquè així sentim que són, permetem-nos fer-los i respectem els dels demès.
Si ens hem equivocat de pas, tornem a l'inici i volta a començar i si es el que ha de ser, fem el següent per seguir avançant!!!

  La questió,  és deixar de girar sobre el mateix, una roda que com molt be diu, el seu nom,  gira i gira sobre el mateix eix, no avançant ni obrint nou horitzó.

 A vegades, no ens adonem, que ho estem fent, fins que repetim història una i una altre vegada, és en aquest diví moment quan sentim que repetim, que no avancem, doncs aquest instant, aturem, reflexionem, compartim i vinga

    -  FLUÏM el VALOR, el DESIG, el PODER i el SENTIR cap aquest nou rumb, on el Sol brilla i deixa enrere una turmenta de gran aprenantatge!!!


Cada instant conte, cada instant és essencial!! VIVIM amb Vida, vivim amb un estat de FELICITAT I AGRAÏMENT 

 Així és, Així sigui 

Voler és Poder i sempre hi ha una mà disposada acompanyar!! 



LLUM SEMPRE 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada