ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

11 de des. 2014

CAMINS

Un camí a seguir, un camí escollit.... avançant fort i com sentim, de tot i  més trobem en cada pas!!
 Persones diferents, que cada una d'Elles ens aporta i donem, un granet de l'essència, un granet que si el col·loquem el seu lloc, forma part de la muntanya on volem fer cim!!
Avançant amb saviesa, comprensió i acceptant que el que vivim, compartim, tot absolutament tot és per alguna raó. Ja sigui per gaudir-ho i sentir que ens aporta felicitat, o ens provoca aquelles llàgrimes, aquell en fadament, o un mal estar, que ens ajuda a valorar i enfocar, el nostre propi procés evolutiu. Amb el que ha de ser i com ha de ser!!
Recordant sempre el màgic Perdó. Un perdó de tot per tot amb tots per tots *

  Camins diferents, persones diferents, uns van, d'altes venen, ja qui es queda i fan camí junts i d'altres comparteixen instant i marxen!!

A vegades escollim el camí d'un altre, pels motius que sigui, o simplement fem les coses per aplanar el camí, però és important aprendre i valorar,  si com caminem, com avancem, forma part de la nostra INTEGRITAT!!!
Sentint i fent, que és el que realment volem!!!  Sinó entrem en el perillós joc, de l'espera, del voler més. Sentint que ens falta una recompensa pel que hem aportat... però de nou entra el cap, obrint l'esperança que arribarà la final, del que estem esperant!!!

La pregunta és:
Ens omple? ens fa sentir a gust? ens provoca un benestar??
- Moments de tot, és el fantàstic equilibri, però sinó fem un plantejament del que estar passant i com estar passant...
Decidint amb valor i llibertat de si seguim aquell camí o és hora de modificar el rumb.
No sabem on porta el camí, ja que és un camí nou, però si sabem que segur que alguna cosa nova, trobarem, rebrem o aportarem... Qui sap si la pedra és la important, el llarg dia de tempesta, o un sol diví que brilla com mai... sinó caminem no ho sabrem!!

Avançar és la finalitat, avançar amb l'estat de la felicitat amb tot per tot de tot!!! Perquè de lo viscut cada instant, és el que ens fa sentir vius.
Viure en Vida el millor que hi ha!!
                      Així sigui per tu amb tu, que estàs llegint això per tots amb tots, expandint amb un raig de LLUM la saviesa de l'Amor!!!

Una abraçada i un Gràcies per compartir aquest instant de lectura amb mi *



FELICITAT el CAMÍ ara i sempre, cada instant!! 

Brillant d'essència 

Nuri 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada