ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

18 de des. 2014

El RESPECTE

Una pluja, persistent i densa, ens acompanya avui. Fent del dia, estats emocionals ben diferents per tots plegats.

Una mateixa situació, un mateix viure, un dia de pluja,..... vist des de uns ulls o d'uns altres, sempre hi haurà diferents punts de vista. Depen sempre de com ens sentim, de com ho volem, com ho desitgem... sigui com sigui, aprenem el gran sentit del RESPECTE!!

El RESPECTE vull dedicar-li avui, les meves paraules.....

La voluntat d'un mateix, de fer les coses com les sent i les pensa... dificultós en més d'una ocasió. Ens movem, fem, pel que desitgem i sentim, però més d'un cop enfocat cap el que vol l'altre. Sense tenir en conte el nostre propi respecte, la nostra màxima integritat, si realment el com estem actuant, fent, va en consonància amb el nostre millor i benestar!!
Una senyal s'alerta, una vibració del cos, tot manifesta que no ens és positiu, però no mirem, no ens respectem i si respectem i valorem el que no ha de ser!!

El respecte mutu, el respecte en si mateix, cap a un mateix el gran pas, a fer les coses com han de ser, a sentir vibrar les nostres emocions d'alegria i satisfacció.

Un regal cap a tu mateix, un regal perfecte, el respectar-te, el respectar... el sentir que mereixem el que volem i com ho volem, que ens movem en consonància amb les nostres paraules, amb les nostres expressions i els nostres fets del dia dia!!

Així sigui, fen que sigui possible cada instant de dia!! AMEN

           La LLUM de vibrar de ser com som!! De BRILLAR d'essència donant, aportant  i rebent el ser un mateix

       GRÀCIES 

LLUM SEMPRE 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada