ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

19 de gen. 2015

Energiaaa

Neix el petit ocell, una energia pura i de novetat, es crea en l'entorn. No hi ha por, però tampoc hi ha decisió, tot és nou, tot és energia.... Crida i reclama el seu menjar, busca la mare, i en una tendra mirada de complicitat, i en mig d'un silenci el llenguatge és clar, és AMOR!!! 
   El niu la fortalesa, l'entorn un repte a descobrir, vol volar i seguir endavant... Ningú ho pot fer per Ell, només les seves pròpies ales, són les que volaran per ell amb ell i en ell. 
  Una elecció per davant, però només una sortida i és VOLAR!!!

  Un sentir que no podem, però quan la situació es límit, ens brota la força i el sentiment d'una mica més... el nostre cos respon i la força es fa gran, el cap ja no domina i el cor es fa gran.. SOM-HI doncs, en una nova energia de FORÇA i PODER.

  Sentiments que no ens agraden, no els amaguem, no els fem fora, sinó que aprenem a valorar-los i acceptar-los o simplement entendre'ls, gran forma de que perdin la força i s'obri davant nostra el gran sentiment de la paraula LLIBERTAT!!! 


Feliç instant, feliç avançar!! 

Tota LLUM i ENERGIA per un perfecte BENESTAR 


Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada