ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

30 de gen. 2015

PATRONS

Funcionem, ens movem des de uns patrons creats, ja sigui per com hem crescut, com ens hem sentit o simplement perquè creiem i sentim que és el que és millor.....
Uns patrons de funcionament que arrelats, fan del avançar diferent el que hauria o convindria ser *  Trencar patrons significa aprendre i fer les coses, els passos diferents!!

 Com? Quan?... és voler fer-ho, però sobretot sentir que dins nostre hi ha alguna cosa,una emoció que no funciona, que tal com estem vivint el dia dia, no ens omple ni es fa sentir be. Ser CONSCIENT i ACCEPTAR el patró, ens dóna la primera resposta a com trencar-ho i fer-ho diferent. Ni millor, ni pitjor, simplement començar, iniciar el nostre propi ser!!
  Sentir el patró i valorar, quants cops hem repetit història sense sentir-nos millor, simplement un donar voltes sense un nou avançar...... un cop això, sortim de la roda i seguim endavant, amb la força del que ve ara, amb llum i un nou brillar.

  Un escalar amb força i amb persistència muntanya amunt, per veure el cim.. parlant amb silenci a la roca, li transmet força, trenca estatus, trenca amb tot; Un cop a dalt, satisfacció i alliberació!!!

Tot val, tot és llibertat, un sol rogent il·lumina el moment .... és en aquests instants quan tot es NOU i es pot tornar a començar

SOM-HI amb LLUM, FE i divina PLENITUD 

Amb Tu per Tu 
Amb Tots per Tots 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada