ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

9 de febr. 2015

SORGINT

Una aigua neta i transparent, el sol il·lumina i la fa pura, en l'aire es respira tranquil·litat i el voltant tot és color... Quina pau, quin benestar...un bonic llac fa presència i és el protagonista... però alguna cosa es remou el fons, no s'aprecia, no és palpable, no es veu, però hi es...
   La petita turmenta arriba, subtil  però amb la suficient intensitat per fer remoure tot lo estancat.. Aquella imatge idíl·lica ara fa ressò, i la força de les petites, però dansaires gotes fan ballar tot un llac..
Un llac que dóna voltes a si mateix, una aigua estancada, ara vol brollar amb força i ser lliure obrint pas a un nou fluir, brillant d'essència, de lo gran que el fa el ser llac!!!
Es un bon moment per observar, valorar i acceptar que hi ha* 
     Una ànima pura, un brillar de veritat, sensibilitat, puresa, amor, però un personatge diferent dóna vida a un funcionar, a un viure, a un fluir diferent.  

      Sàvies paraules, expressades d'amor, arriben i com una regadora, alimenten una llavor que ja és gran, ja és FLOR!! S'obre i desprèn color, desprèn LLUM, desprèn AMOR amb la puresa de sentir: VIURE!!!

Sentir com ESTIMAR, ESTIMAR-SE és el camí a ser FELIÇ 
GRÀCIES per GUIAR-ME, ENSENYAR-ME 

LLUM el CAMÍ 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada