ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

4 de març 2015

Judicis


Un foc viu, ple de vida, crema de tot i més * 

 
 Tot és clar, tot és segur, la creença ferma i concisa de que la realitat només és una. La irritació ens venç i el judici és clar... llençant fort cap a fora, la que és la nostra pròpia responsabilitat!! 
       El sentiment d'una ferida, profunda i molt dolorosa, fa ressò constant el nostre moment, sense saber perquè, ni com, tot s'embruta i es un mal humor constant. S'obre la necessitat, d'expulsar-ho, compartir-ho, per fer-ho gran i alimentar el fet de la raó... 
      Un fet fantàstic el d'expressar, sentir, treure-ho, és una forma concisa i molt vàlida per alleugerar, el sentiment d'ira. 
Un cop alliberat, és el moment de la pregunta, ens sentim millor? O busquem la recompensa, que se'ns deu, volem rebre i sentir? 
Sigui com sigui, alimentant la força no avancem, entrem en un cercle viciós de no acabar, perquè la roda gira fort i sense parar, amb lo mateix una i una altre vegada.....
Entra en joc, un foc viu, potent i brut, que crema amb força, volent ser gran!!! 


    Aquest mateix foc, ara responsabilitzat, i amb l'aire nou,  transmet la saviesa, donant pas a la LLUM de la clara realitat, d'una forma objectiva i respectant que tota realitat,
 és certa des de cada punt de vista, de cada persona, fet o situació!! 
  El que fa la diferència és:  el moment que vivim, com el vivim, quin procés tenim o simplement forma part del nostre pensar del dia dia, amb lo que hem creat, o la gran força de les limitacions que ens posem, sense ni tant sols adonar-nos que les hem posat. 
  Tot plegat el conjunt de que així ho creiem i sentim, perquè insisteixo, és la realitat i el fet de cadascú segons l'estem sentint o vivint
   Fer judici és fàcil, jutjar, sense saber, és brut... però és fàcil entrar-hi quan ens serveix de protecció.... mmmmmm curiosa reflexió: I si és una protecció, per que volem i tenim la necessitat de protegir-nos? per que cap a fora? per que? 
 Amb Tu per Tu de Tu 
GRÀCIES per un fluir BRILLANT!!! 

   LLUM el CAMÍ     
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada