ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

15 d’abr. 2015

Tot fent cim

La porta oberta de bat a bat i una escala per davant... Cada esglaó una proba de dia, cada esglaó la consciència real del avançar. 
Podem pujar l'escala, sense adonar-nos que l'estem pujant, només pel sol fet de que no hi ha més opció, pugem perquè hem de pujar. No importa si és alta, estreta, inclús bonica o més costosa, la qüestió que hem de pujar. I ara, un cop a dalt, entrem, i què hi ha?? ....
   O podem pujar-la amb tota força i observadors de que cada pas té un objectiu, té un nou aprenentatge o un bonic instant de plaer, fent cada esglaó, cada un d'ells amb consciència i trepitjant fort, amb el pas ferm i decisiu.  Esglaó amb esglaó posant consciència a cada pas, assolint cada un d'ells sentint que el pas és ferm, decisiu i concís!! I ara, un cop a dalt, entrem, i què hi ha?...

Si per uns moments trontolla, atura't i repassa que la fa ballar... seguir pujant, deixant enrere la petita esquerda per arreglar, tard o d'hora haurem de tornar.
Si no és ara serà després, allunyar-se sense arreglar, sense posar ordre o  sent conscient de que estar bé, toparem de nou més endavant!!
 
Tot fent cim, tot pujant, una recompensa brillant estar esperant. Qui sap, un nou camí a escollir, un paratge de colors vius i nous, que reviuen l'ànima, o un penya segat que ens dóna la llibertat, un nou aire, un nou avançar.
Sigui el que sigui, sigui com sigui, segur que ha valgut la pena, pujar. Tardarem més, tardarem menys, haurem reposat, ens haurem rendit, o fins i tot, ens haurem quedat un temps parats, a una meravellosa zona de confort..... tot té el seu moment i el seu avançar, però la satisfacció de fer cim, de ser a dalt, és la PLENITUD de sentir la vida. Som-hi ENDAVANT 

Tot fent cim, amb la consciència, la persistència i la fermesa de pujar pas a pas del que volem, com ho volem per un dia dia nou i millor!!!

LLUM el CAMÍ 
     Nuri Comellas 
Terapeuta Energètica - Emocional                                               Gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada