ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

27 d’abr. 2015

El temps

Un sentiment que descol·loca, la satisfacció sentida, expressada, a través d'uns ulls purs i una mirada intensa, parlen per si sola.
El bell mig de la foscor, s'obre pas a pas il·luminant el moment més esperat, desitjat i valorat.... buscant una recompensa
foto: Èrika - Blanes 

    Moments per cada instant, instants per cada moment... tot va succeint segons anem avançant, o simplement el temps passa, mentre ens hem aturat a permetre'ns un espai de temps, perquè així ho volem, i així ho sentim. Aturar-nos també ens ajuda a reflexionar i a valorar. El sol fet de no  avançar, en un moment o altre, en un instant inesperat, tindrem el sentiment just, l'emoció vinguda que ens farà valorar que estar passant.
Mentrestant, estar bé, deixar-nos sentir i seguir vivint el moment . ...

     Tot té el seu moment, tots tenim el nostre propi avançar. A vegades sentim que és on volem ser i que estem fent lo adient, però l'entorn, ens fa veure, que alguna cosa, algun fet no acaba d'anar com volem, sentim o creiem!! Si estem oberts, acceptar, valorar i observar cap a dins, de si mateix, que estar passant? que vol dir tot plegat? quin és el petit, però immens pas, que farà obrir el tot per tot de tot?
Segur que en l'instant més inesperat, però més oportú, arriba la resposta.
    Vull insistir en el fet, que hem d'estar en harmonia en l'acceptar, valorar i el observar, per sentir que el que rebem i com ho rebem és el missatge, la resposta clara el que és de veritat. Sent l'objectivitat qui ens parla, la saviesa qui ens guia i la serenitat qui ens fa escoltar.

    Tot té una raó de ser, tot és per alguna cosa, tots ens trobem per alguna situació o vivència que ens aportarà, donarem o rebrem però també és veritat, com em va recordar algú molt especial, a vegades és més senzill i no té un perquè, simplement ha de ser així anem a viure-ho!!!

El bonic plaer de no fer res, gaudint de l'entorn 

GRÀCIES 
LLUM el CAMÍ SEMPRE 

Nuri Comellas 
Terapeuta Energètica  - Emocional 
Llum i tota Plenitud 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada