ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

11 de maig 2015

Un dia qualsevol

Un dia qualsevol....com definir_lo?
         És aquell dia que tot passa, les hores van i venen, la rutina és present, sense adonar_nos dels petits instants, sense saber massa que ha succeït.
         Però és precisament, en qualsevol dia que tot és possible.... moments inesperats, instants que s'omplen d'aromes, que aturen el moment, o el somriure de la persona més inesperada, que ens sorprèn, fent que subtilment es dibuixi el mateix somriure el nostre rostre, o aquella casualitat que directament obre pas el nostre camí... perquè en un dia qualsevol, inesperadament tot pot passar, tot pot canviar i passar ser un dels dies a recordar!!

     A vegades, anem i venim, amb un horari, un funcionar, avui això, toca allò... perquè així ho hem marcat, o toca per feina, sigui com sigui, si estem atents, si ens deixem sentir, inclús fluir, tot és possible, tot pot passar. 
Un control de tot plegat, a vegades fa, que perdem el rumb, i quan entenem el que estar passant, com estar passant, i ho deixem anar, el dia més inesperat, la sorpresa es fa gran..... Arriba aquella frase o tant sols una paraula, que ho diu tot, i ens omple de joia, de benestar, el moment més petit, fent l'instant, un dels més grans. 

   Fa dies que vaig començar aquest escrit, però avui precisament, l'enfocament del dia, era un tornem a casa i a  passar el dilluns, un matí organitzat i després ja fluirem ;).. recent arribada d'una Illa, que cada instant és una vivència, cada sentir és un obrir, tot col·locant emocions, ha deixat de ser un dia qualsevol, per passar a ser, tot un dia reflexiu amb tot d'instants inesperats. 

  Des de el jardí escric, envoltada de natura, una pau dibuixada l'entorn i el cant dels ocells, la tendresa i la sensibilitat m'acompanyen a compartir i fer gran:

                             L'ENTUSIASME per VIURE cada instant!!!

 
Cada moment és especial 

LLUM el CAMÍ SEMPRE 

Amb Tu per Tu  *                                          GRÀCIES 

Nuri Comellas Carrera
Terapeuta Energètica - Emocional 
*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada