ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

8 de juny 2015

Un VIURE

   L'escrit d'avui, el dedico a la PASSIÓ!!
    He demanat a unes de les persones, més sensibles i pures que formen part de la meva vida, que m'aportés una paraula, una emoció o un sentiment, i sense que hagi set una sorpresa per mi, m'ha dit: PASSIÓ ;)) I conjuntament amb les coincidències que apareixen el dia dia, el matí d'avui ha anat acompanyat, d'autenticitat, passió i donar un valor ben pur i intens els petits detalls i les vivències que ens fan grans. Així que primer de tot, GRÀCIES a les dues per un brillar i despendre passió!! 

  A què li diem Passió? 

  _ Una passió que l'associem amb la parella, però la passió és viure amb tota intensitat, cada instant, cada moment, un foc que vibra dins nostra i ens reforça la força de sentir-nos vius, ardents, un vibrar que ens fa moure amb sentiment i llibertat alhora. 
   Coherència, amor per la lluita, un creure i sentir que tot és possible, unir les mans de cor per fer la força 
més potent!!!
   Un cor que tot ho sent, tot ho viu, una entrega total i absoluta amb el que es fa i com es fa.
   Ja sigui aquell espai que ens permetem i necessitem per nosaltres, el moment que compartim, cada un dels passos que fem, cada cosa, persona, animal,... sigui el que sigui amb el que avancem o fem, posem-hi la passió essencial  que ens fa sentir vius, que ens genera sentir-nos vius!!!
   
A vegades, el dia dia, conscients o no conscients, ens movem per rutines, marcades, estipulades.... ens sentim cansats, sense saber massa de que o perquè, ens falta aquesta vibració de sentir les petites coses que es fan grans.

 Posar passió a un fer les coses,  una llum especial a l'expressar, aportar la diferència, convertint el mal moment amb un somriure, l'instant més insignificant en un sol brillant,o l'abraçada més intensa que tot ho transforma.

La més vital de les emocions: la PASSIÓ

Tornat el matí, un dels temes que he tingut el privilegi de compartir ha set sobre les flors, unes flors que des de el més màgic silenci, ens desprenen colors, colors de vida, formes diverses i a on llueixen, aporten ALEGRIA. Precisament fan sentir que hi ha vida, un fluir passional, amb el que aporten


La sensibilitat un sentir, el fluir un deixar-se dur i el vibrar un viure de valor!! 
  
Foto: Ivan   
GRÀCIES per invitar-me escriure amb Passió  ;)) 

Nuri Comellas 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada