ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

4 de juny 2015

Energia


Un sentir, un donar, un aportar i un rebre....

Un rebre, un rebre que sempre s'espera, a vegades es demana, en altres ocasions arriba sol.

Cada persona, cada ser, desprenem una energia, una forma de ser. Aquesta forma de ser, pot variar, segons patrons marcats, barreres posades inconscients o conscients, entra, evidentment, el fet de com hem crescut i ens han inculcat o ensenyat i per davant de tot, estar el brillar d'essència.
Un brillar de ser realment el que som i com som, sent un mateix, amb cada una de la pròpies qualitats, virtuts i els anomenats defectes....
En definitiva però, a què li diem defectes?
_ Podria ser, els fets, actituds,o formes de ser, que s'han de polir, corregir... però sempre enfocat cap a un mateix. No per impressionar a qui sigui, o com sigui, sinó cap a dins, cap a un mateix, amb la finalitat d'aprendre i anar creixent.
Tot plegat per assolir sentir-nos realitzats, orgullosos, feliços de ser com som.

        Jo era súper, ultra, "mega" impulsiva, i rabiüda.... com una mala cosa.... bé, diuen que rabiüda ho segueixo sent ;)) .. el que anàvem, que vull expressar amb això, la meva experiència personal, pròpia, m'ha ensenyat que tots tenim totes les qualitats, totes les virtuts, i, insisteixo, els anomenats defectes.
Tots tenim tot dins nostre, segons el moment, camí que estem, desprenem unes coses o unes altres. Ho anem despertant o sentint segons vivències.
     
       La persona lluitadora, amb fermesa, no treu que dins seu, sigui súper sensible, el més fred i arrogant de les persones, no treu que dins seu tingui el millor dels cors, però no après expressar-ho o deixar-ho anar, la persona més carinyosa i sensible,  tenir un caràcter, "de armas tomar".

Són les emocions les que ens mouen a fer, dir, actuar............

      Aquí entra, que el que per un pot ser la persona més meravellosa, per un altre, no voler sentir-ne a parlar.. aquí estar, que depèn del que desprenem, uns en veuran d'una forma i altres de l'altre, segons, sempre, en el moment que passem nosaltres mateixos, i el que rebem energèticament ens agrada més o menys. Ja sigui pel fet de fer-nos de mirall i no ens agrada, o perquè ens aporta el que necessitem, o simplement, sense saber com ni perquè, ens i sentim bé el costat.

       I ara queda el BRILLAR D'ESSÈNCIA, que és el que desprenem i som, amb la nostre millor qualitat, virtut, que aquí coincidirem tots plegats, amb la definició de la persona!! No hi ha opció, no entra la batalla, simplement com es el que és de veritat, tots i totes ho veiem i sentim igual
PURESA, AMOR, MÀGIA, LLUM

Facis el que facis, diguis el que diguis, que et faci feliç!! El benestar, la plenitud de sentir-se viu i sentir la certesa que som i fem el que volem ser i creiem fer. 

Sempre AMB TU PER TU 
                                                      GRÀCIES 

Nuri Comellas 
LLum sempre 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada