ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

28 de jul. 2015

Dins teu!!!

   Instants de pau m'inviten escriure...
       Fa dies no escrivia el blog, i avui vull dedicar aquestes paraules, a la REFLEXIÓ!!
       El entrar a un mateix, parant, aturant tot, mirar-nos el mirall, o tant sols, observar el res, sentir l'infinit i expressar el silenci. Això ens porta a adonar-nos, de moltes coses de nosaltres mateixos.

    El sentir que tot estar fet i a la vegada que tot estar per fer. El desig de ser allà de ser aquí, d'estar a tot arreu i no arribar enlloc. El que fa un, el que fa l'altre, sempre és el millor, o el que ens agradaria  fer i no podem; tot plegat un garbuix del dia dia, que atabala, ens angoixa, i com cansa.
En moments topem amb persones,  que sense pensar-s'ho, mouen les seves fitxes i fan possibles el joc.Un joc que voluntari o involuntari ens hi trobem dins, aquí entra, a vegades, el plaer de jugar, o el victimisme del no vull però em sento amb l'obligació.  Un joc que es converteix, amb una lluita amb un vull això, necessito lo altre i ho mouen tot, i ho fan tot, per fer-se realitat, però les circumstàncies del joc, ens obliguen a triar o així ho creiem, a fer el que realment no volem fer i menys caminar cap allà, però els senyals, les persones que ens trobem i compartim camí, ens criden cap a un altre cantó. Encegats per l'ego i sense adonar-nos de tot plegat, pensem: - Però si ni tant sols encaixo.. i mentre arriba aquest pensament ja estem fent camí de dret el joc.
     Si aquest joc no ens agrada, el camí ens fa mal, ens adonem d'una poderosa insatisfacció,o simplement que hem deixat de vibrar, ni sent el que som i com som, evidentment  no és el que volem, i molt menys el que sentim!!!
      És aquí i a l'ara, quan entra el parament, i fer la reflexió:  - Es això? mi sento bé? He entrat i m'aporta?
Les respostes no sempre agraden, però si les escoltem amb saviesa i des de la nostra més sensibilitat amb gran valor, amb tu per tu, amb tota consciència trobarem la resposta. Obrint pas el propi camí, el propi joc, movent fitxa i sanant el dolor.

   Potser guanyarem, potser quedarà en taules, potser perdrem, el que és segur, sigui quin sigui el resultat, que si ens hem mogut amb el que creiem i sentim, es converteix en experiència i , o, en gran vivència!!!

   Una abraçada silenciosa que tot ho expressa
Felicitat cada instant 

Amb Tu *
Nuri 
Llum el camí                                           Gràcies





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada