ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

2 de jul. 2015

Divers!!!

El verd de l'entorn m'acompanya, un sentiment de pau i tranquil·litat, són presents, els ocells comunicant-se entre mil converses i sons diferents... que es diran?? amb pregunto.- Les mans escriuen soles enmig de tanta bellesa. Uns arrels que no es veuen ni tant sols pensem en ells, ens meravella el que veiem, els que ens envolta i tot així a vegades ens passa per alt.... miro l'arbre  ferm i fort , un tronc robust el fa ser rei. El voltant tot és diferent, cadascun amb la seva  essència, amb el seu dansar, fan del jardí una harmonia on tot és divers.  Branques entortolligades entres si, indiquen que d'aquí ningú les mourà, altres de finetes i esveltes, llueixen les fulles més grans, ... sigui com sigui totes indiquen un camí diferent, amb un sol arrel i conjuntes entre si, formant la copa més especial, ni tan sols es tanquen, s'obren i brillen, infinites toquen el cel, no se'ls fa cas, no se'ls escolta però hi són
En la diversitat estar el TOT!!! 

21/6/2015

ESTIU

    Un 21 de juny dóna obertura a un nou estiu!! 
    Una estació on relacionem, vacances, solet, platja, colors , on tota aquesta meravellosa energia dóna vida, dóna pas a cares més alegres, energia realment vibradora i de gran sentir.... Dies solejats i nits brillants un bonic equilibri per un millor fluir.
El més de juny , el més 6, un número que parla d’amor, de fertilitat i honestedat.... cada dia  és important, cada dia conte amb el que fem i com ho fem, per això hi ha i fem èmfasi tot  sovint o millor dit sempre. On vull anar a parar amb això,  la vida són dies, instants, cicles, etapes, que passem i com les passem, obrint, tancant, més llargues, més curtes,.... rodes que giren sense parar per aprendre i millorar o viure-les amb intensitat. Tots tenim aquell dia en concret, aquella anècdota que ens marca o fa d’aquell dia un record especial, o fins i tot relacionat en un nou néixer pel que hagi pogut ser o passar... personalment porto un temps de les anomenades casualitats ;)) de la vida, fets, persones, instants que arriben en un moment just o en aquell dia important que transporten a dies de fa un any on vaig viure això, allò i fan que es tanquin  fets , per uns inicis millors, sanats i plens de llum.
   Comprendre el que vivim, acceptar la nostra actitud, deixant pas el obrir el sentir  i posant tota consciència amb un mateix.
Els factors externs que rebem i com els rebem, són el reflex que ens ensenyen entendre i a posar valor a les emocions, que sentim !!
    Un fet que ens afecta més del conte, sense saber massa perquè, quan en un altre moment o situació seria fluir-ho, posar-hi ma i endavant,o simplement ni tant sols, donar-hi importància, hi ha moments que provinent d’una persona o altre, ens afecta més o menys, és el moment de valorar  el tot plegat, perquè  segurament les qüestions i les mateixes respostes són dins nostre.
    Paraules que ressonen i fets que desarrelen, paraules que el vent s’emporta  però fets que es tornen a fer presents, una i una altre vegada tocant la nostra porta. 

   A l'estiu tota cuca viu ;)) VIURE en vida, viure cada instant, viure amb el valor de volar i ser feliç 


BON ESTIU FELIÇ DIA DIA, CADA INSTANT DE CAMÍ 

Amb Tu 

Gràcies!!!
                                                           LLum 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada