ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

1 de jul. 2015

El dia dia

Un inici, un final, i després tot torna a començar. Una etapa, un cicle, de tot i més formen part del camí, que anem assolint i avançant.
L'amor, la màgica i gran paraula, el valor del seu significat, més aviat, dels seus múltiples significats. Un Amor sentit, un amor de ser, un amor tingut... la paraula, que ens fa sospirar, brillar, entristir, .... mil emocions, acompanyen a una emperadriu i ferma A, la subtilesa de la M, i la O, aquesta rodona, roda, que ens fa girar una i una altre vegada, el mateix lloc, però a vegades agafa rumb i endavant i un R que em poc soroll, tot ho diu. 
     Sentir Amor, amor del de veritat, cap a les persones, els animals, la natura, per les coses,.... sentir-lo, expressar-.lo, mostrar-lo, els petits fets que vinguts de l'amor, ho són tot, ens ho aporten tot
    I l'amor cap a un mateix? l'amor incondicional d'estimar-nos, aquesta autoestima que si  falta,  domina per complert. fent que deixem de ser qui som i com som,  volent agradar, amagant la més meravellosa essència darrera un personatge creat..... 
Una falta d'autoestima que ens domina, i es fa present de la forma més inesperada. Sent el que no som, vivint el que no volem i fent del nostre camí, el camí de l'altre. 

Els canvis
     Els moviments de la vida, els moviments del dia a dia, els que decidim, i els que ens venen donats. Decidim fer canvis, moviments amb la certesa que és el millor, que tot canvi, sigui com sigui, sempre és positiu. Un cop fet el pas, en ocasions sentim que no acaben de fer-se realitat els nostres desitjos, somnis, o fins i tot el que havíem especulat .... els fets són uns i les visualitzacions unes altres...
     Un cop en aquest punt, on sentim la insatisfacció, la frustració, fins i tot té cabuda la irritació, és el moment de la reflexió cap a nosaltres mateixos, sense buscar massa, que passa a fora, el nostre voltant; Es el aquí i el ara, quan ens hem d’aturar i valorar bé quin és el possible fet que ens falta treballar, l’energia, l’actitud que hem de modificar i enfocar diferent, una mica tot plegat per realitzar els petits però importants passos, per donar pas a obrir la porta el canvi amb total plenitud de fer-lo com volem!


    El nostre subconscient és savi i ens aportarà la informació necessària per valorar el que realment cal acceptar i modificar, per realitzar el canvi total i absolut per avançar cap a una meta on hi trobem un nou principi!
Que ens espera després del túnel? Si  no avancem, mai ho sabrem!! Potser no serà fàcil la travessia, però si possible. Sigui com sigui hi haurà un aprenentatge o una gran satisfacció!!


VOLER és PODER, quan sentim i creiem que tot és possible

Llum el camí 

Amb Tu 
   Gràcies 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada