ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

25 d’ag. 2015

Poder i Control


     L' Immensitat es aquí, et contemplo i veig l'infinit.. petites embarcacions t'acompanyen i et fan ballar, és la dansa del vibrar!! El teu blau tot ho expressa, amb amor i paciència, fluint amb l'energia infinita del dia i la sensibilitat de la nit,  ho guardes fins voler ser escoltat....
- Com no, el mar pensareu més d'un, la meva gran passió ;))
És en ELL on i trobo el fluir, el deixar_se anar, sense ànsies de poder i molt menys de control, es converteix en un tot és possible.
     Tots solem tenir el nostre lloc, on ens deixem anar, on sentim la llibertat, creant un espai on tot si val.
Aquell indret màgic, o el penya sagat més alt.... un racó, sigui quin sigui que ens condueix a sentir cap a dins.

No hi ha força, però si valor, no hi ha control però si tot ordenat!! 

   Observar, deixar-se dur, entendre i comprendre, la història de cadascú. Passem fases, tenim moments, vivències de tot i més on cada història té el seu lloc, el moment oportú. El que es viu, com es viu, on es viu es pot estar preparat o no, inclús haver-ho escollit, o arriba perquè ha de ser,  però la qüestió es viure-ho i passar-ho. Sense esma de remordiment i menys el trist penediment.Una lluita o un gaudir, un aprendre o un fluir....
   Si així ho hem decidit  és en aquell moment, en aquell instant, on el vibrar, el sentir és primordial. No cal tornar enrere,  perquè tornar enrere?  ja estar fet, forma part d'una vivència més, que ens fa savis, i més conscients. Ara deixem anar el control, i enfoquem, una nova forma de veure-ho, o des de els ulls de l'altre, una perspectiva nova ,que ens fa valorar i entendre un concepte nou, on ens invita, a una nova actitud, a un nou canvi amb Tu. Evitant així addiccions potents i perilloses d'enganxament, de comportaments on el respecte no hi és, addiccions que s'integren sense saber.... emocions que resulten realment corrosives per la salut.
      Adonar_se d'això és el primer gran pas, després, toca l'acceptació i el més dur dels passos, el deixar-ho anar, i alliberar. Alliberar el cor, alliberar la ment, l'ànima, alliberar-nos de qualsevol cadena, que forma part del procés. 
  Un procés, més o menys fàcil, més o menys fluït, però amb confiança i el VOLER deixar anar. Els canvis són importants, els moviments necessaris i el posar-hi consciència el tot, per seguir endavant o tenir la força del nou començar. 
  Un control que s'entrega, perdent o donant la integritat que defineix.
Obrir la porta, des de dins cap a fora o de fora cap a dins, si tens la clau, amb treball, perseverança i la pròpia confiança tot es fa!! SEMPRE DES DE TU

GRÀCIES * amb Amor 

Nuri Comellas 
Terapeuta Energètica - Emocional 
                                                            La LLUM ,  el meu viatge 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada