ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

31 d’ag. 2015

Pas a Pas *

Un nou observar, un nou valorar es posa en camí ....

  Amb gran sorpresa i sense temps de reacció allà estava, fort, arrelat i amb tota duresa, fent -se un lloc que no li pertanyia. Sense poder-ho controlar però posant i mà de tot d'una, un nou camí a seguir, ni tant sols el fet d'escollir, entrava en opció....
      El temps més que important, anava a contra rellotge, els minuts passaven i res tenia raó de ser... un camí dur, llarg i de gran aprenentatge estava per davant. La força creixia i el valor s'amagava, el dia formaven part de la complicitat i en la dolça nit, les llàgrimes més sinceres, amagades el coixí.
    Començant des de baix, gatejant, caminant, pujant, escalant, corrent.....  totes les formes possibles eren presents. Una lluita sens parar, unes emocions compreses, acompanyades d'una força i entusiasme impressionants, brillava un vull i puc, acompanyant cada pas en l'espurna de l'esperança.

 Des de el voltant amb sentiment d'impotència, compassió i un no hi ha dret, quina era l'actitud?
 
  Dura lluita,  un no puc més i un caure a terra obre i dóna lloc a la rendició, i ara? Que vols ? la gran pregunta és present: - Vull viure fins el moment, però vull viure en vida!
L'ànima es creix i de nou pren força, el cor torna a bategar i la ment ja buida, podent omplir-la amb un nou pensament. Només queda un pujar de nou. I avui amb tota saviesa, un nou veure, des de una nova i pura mirada, tot comença de nou!!!
L'energia agafa valor, i s'expandeix amb llum i esperança donant i acompanyant amb força l'essència de la decisió del avançar. Des de dalt, observant tot el voltant, no toca baixar, sols té cabuda volar, volar alt i sense parar cap a un nou indret.

Valor, confiança i la fe d'un tot és possible,  per que no?! Tot s'ha fet i tot estar fet, exactament per això per aquest fet, és ara més que mai que tot estar per fer!!!  Un nou visualitzar, una nova energia per acompanyar, una nova llum brota i es fa clara cap a un sentir, un despendre i un fer gran, l'ara és possible!

La força de l'energia, de com ens expressem, plasmem i ho fem volar, expandim un color o un altre. La consciencia clara, la realitat present i fent fort el moment!!!

                De cor amb el cor GRÀCIES *
Amb Tu per Tu de Tu

Nuri
Terapeuta Energètica - Emocional
Llum el camí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada