ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

29 de set. 2015

Moviment








     La Tardor, un moviment constant de fulles, que cauen, volen, s'omplen els terres ..... dies apagats però de gran força, una diversitat de colors, mou l'ambient. Colors verds, marrons de totes les tonalitats, colors de terra!!!
    I l'arbre ferm i decisiu segueix en peu, deixant fluir el transcurs del dia, de l'estació, no hi ha control, no hi ha estancament, només un deixar-se anar

   Obrir-se el moviment, obrir-se a lo nou, és una de les parts més difícils que  ens aporta el nostre camí. Creixem, ens formem des de patrons que anem assolint i o auto marquem, experiències de camí que ens fan créixer i madurar, però en ocasions, sense tant sols ni adonar-nos aparquem el procés d'evolució, el procés que ens fa grans i ens aporta un brillar de veritat.
Prenem decisions, fermes i de gran moviment, on el canvi és essencial, fent grans passos que obren el gran portal el nou camí, amb plena satisfacció i amb la certesa de que estem on hem de ser, ens aturem de nou, entrant  a la gran zona de confort, avancem uns metres i ens quedem contemplant una i una altre vegada el que tenim el voltant. Màgic segur, bonic també, permetem-nos el plaer d'aturar-nos i observar-ho, clar que si, gaudint de la satisfacció i l'alegria d'haver-ho fet;   Però després recordem emprendre el camí, pas a pas, no cal córrer, ja que el pas a pas en permet apreciar i valorar cada detall.
   Un nou camí on noves i diferents coses, persones i moviments ens esperen per seguir gaudint, disfrutant, per plorar, enfadar-nos també, novament tot té cabuda, tota emoció és important... el què si segur sentirem, amb la perseverància i la fermesa que ens guia cap a l'objectiu és la gran emoció de la llibertat. Un sentir-nos lliure on automàticament s'obre l'expansió, tot aportant el que sabem, rebent de tot i més i donant allò que volem i sentim.
Un abraçar-nos, un abraçar el propi camí, per fer del dia dia, del viure, un nou dia cada dia. Dies de pluja, dies de vent, dies de sol, dies de tot on el mateix dia, sentit, vist o observat d'una forma o altre ens aporta un element diferent.
   Passos nous, que per moments farem sols i els hem de fer sols,  d'altres ens acompanyaran, acompanyarem, o tant sols compartirem instants, sigui com sigui, sigui el que sigui, deixem fluir el procés evolutiu del canvi, de la transformació i del seguir caminant, volant alt, ferm i fort.

    Una benvinguda Tardor, del dansar de les fulles, que alhora inviten el recolliment, uns arbres despullats, que desprenen el valor de la sensibilitat!!!

    Moviments creatius, nous, on la part més ferma és decisiva i la sensibilitat requereix el valor d'agafar, de recollir.

Donem-nos les mans i acompanyem-nos en el dansar!!!


GRÀCIES * 

LLUM BRILLANT 

De Cor i Ànima 

Núria Comellas 
Terapeuta Energètica - Emocional 
Amb Tu *

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada