ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

14 de nov. 2015

ACTIVA

   Un camí, tot de moviments ferms i de gran saviesa, però dins res vibra.....
Un somriure que captiva, àgil i audaç desprenent la complicitat més comunicadora, et miro i no et veig, t'observo,..... i el gris el teu color!!!
   Ànima trista, apagada i sense foc, l'aigua neteja i l'aire transformat amb huracà, caminant sense saber cap a on.
   Tot una sèrie d'emocions que ens acompanyen, que sentim, creiem i creem ....
   És com a vegades ens podem sentir, sense massa on anar, on dirigir-nos, o tant sols sentir que val la pena, que el moviment ha de seguir.... perduts en la immensitat tot es fa gran, tot és diferent  ..
És l'hora d'emprendre un nou moviment, un moviment que ens aporti un nou visualitzar, un nou sentir, i sempre amb la mateixa finalitat: -  un sentir a consciència, posant observació cap a dins, la resposta sorgeix.

    A vegades és important i acceptar la mà que ens acompanya, ens aporta un nou mirar, un nou raig d'energia que ens dóna força, o simplement la complicitat de sentir que no estem sols.
  Tot d'eines, teràpies, classes.. tot plegat un granet de sorra, per fer gran la muntanya. Cadascú identificant-se en el que li pot anar millor, segons el procés o el moment en que estigui passant, vivint.



Sempre cap a la TRANSFORMACIÓ per un AVANÇAR, BRILLANT D'ESSÈNCIA








  Avui, dedicaré aquestes línies fent especial èmfasi a la MEDITACIÓ ACTIVA !!!  

La meditació, tal qual es defineix, persones com jo que ens costa posant-s'hi o se'ns fa gran, si no hi ha un moviment, la meditació ACTIVA, és IDEAL
  Fa poc que aquesta eina, ha aparegut el meu camí, amb això vull puntualitzar que m'expresso des de l'humilitat de la meva experiència personal,  però experimentar-la, sentir-la és de gran satisfacció, començant estimar, apreciar, donant un valor a la paraula MEDITAR!!

 Diferents meditacions, variades, de gran diversitat, música diferent, moviments lliures, guiats, més disciplinaris, mes fluïts.... tot plegat  formen el conjunt d'un meditar, on la ment s'allibera sola, un gaudir i et poses a treballar, interioritzant cap a un mateix, sense ni tant sols donar-te conte que ho estàs fent. És vida, és color, un deixar-se dur, un deixar-se guiar i el resta et toca a Tu. Sentint, Experimentant, Escoltant i Observant, ment, cos i ànima.
  SOM-HI amb un dansar i sentir la vida!!

LLUM el camí

  - Si voleu més informació no dubteu dirigir-vos el MANEL i la LAURA, un gran equip professional que fan del dansar i el meditar un plaer fluint a la vida
Contacte:
   lauragpou@gmail.com    Telf. 679533591

I ara, seguint amb trobar, sentint-se a gust, cadascú amb l'eina que li ressoni més, oferir la meva professionalitat.
Com a guia terrenal, terapeuta emocional, treballant amb les energies que ens mouen, que ens envolten, que desprenem i rebem, si et sents que no tires, que vas perdut- perduda, no sents que siguis el camí però tampoc veus un altre.... sigui el que sigui, t'ofereixo la possibilitat de compartir un primer cafè!!!
On compartir, valorar  i observar si podem treballar conjuntament i som-hi, amb tota la LLUM que ens guia i ens acompanya.

Un DONAR, un APORTAR i un REBRE

Tota FELICITAT el camí amb un FLUIR diví d'ABUNDÀNCIA, AMOR  i tota PLENITUD

GRÀCIES de Cor

Nuri Comellas




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada