ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

10 de des. 2015

De TOTS

          La nit s'adorm, en silenci i discreta es retira passant desapercebuda; El nou dia comença.. petits sorolls, comencen a l'albada, el moviment es fa present, i tot va agafant un sentit. Un sentit rutinari, un sentit correcte, que forma part de  les vivències de societat... Però en cada ésser viu, neix un món diferent, el propi món, el propi sentir. Uns moments màgics per uns, uns instants de tristesa per altres, crits de silenci, expressions altes i clares... en definitiva el viure, sentir i manifestar de cadascú!!!

            Un caminar poc a poc dóna pas el camí, un voler i no poder en el desig, s'obren petits instants plens de llum, amb grans moments de plenitud, de cop  res vibra i tot és emoció. El dubte, la indecisió entren potents agafant les rendes del domini... que serà? que no serà?


Venim de situacions, de vivències que ens aporten i ens ensenyen, ens creem patrons de vida i de funcionalitat, i quin és el gran repte??? 
  Comprendre, Acceptar i Alliberar, per un millor caminar, per un diví viure i un màgic sentir de veritat. On la LLUM i el BRILLAR d'ESSÈNCIA la base de ser qui som i com som!!! 
                       
                                Ser FELIÇ amb tot de tot per tot i quant els reptes, les tristeses, o la frustració entre en joc, és el moment d'aturar_se i reflexionar, però recordant en tot moment que el dia segueix, ENDAVANT * Així que som-hi amb la força del poder, el valor de voler i el sentir de la paraula AMOR

Amb el cor de cor,  per un per Tu amb Tu *                 

 LLUM el CAMÍ 

Nuri Comellas 
Guia Angelical
 Terapeuta Energètica - Emocional 
634 58 59 30

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada