ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

23 de des. 2015

Somriu ;)

         El sentir de les emocions, un dansar amb un mateix, posant a lloc, el pensar de la ment, el sentir del cor i un vibrar de l'ànima on es porta a la manifestació ...
Màgics moments que ens porten els estats més alts, instants pletòrics on el món es para, vivències, sentiments on la tristesa es present!!!

       Sempre diversitat d'emocions que ens mouen, cap a un avançar, cap a un aprendre o simplement ens aturen i ens inviten a reflexionar.




    Vivències de colors, en blanc i negre, per tot de tot amb tot, forma part del nou dia. L'arbre de la vida, cadascú amb el seu, creixent amb força i valentia, ara és el moment dels arrels, uns arrels, forts i persistents, una bona base movible i segura. El valor obre pas el coratge, de dir SI si es vol un SI, de dir NO, si el NO és el sentiment!!


   
        Un nou dia comença, l'inici d'un present, el avui per avui, la boira treu el cap, un fenomen meteorològic que només ens permet veure, just el davant.
    - Quin paratge tenim mes enllà?
 Espessa, però blanca i pura, fa la paret més invisible.. Amb la subtilesa que la caracteritza, s'esvaeix enmig de l'univers.
Ara atura't i observa, que lo visible els ulls, és invisible a lo inesperat. Una imaginació amagada, per un no valorar. Un detall, un moment, un instant passa desapercebut, centrats en el tot i res, lo del voltant se'n va ...

Ara és el moment, puja el propi carro i endavant. Aparcant quan ho sentim per un compartir de tranquil·litat, desprès pugem el meu i som-hi, i més endavant, obre les portes del teu i ensenya'm!! Així és el camí, un tot i més cada dia, on el més i millor creix cada instant, som-hi en un vibrar de felicitat.

      Cada instant és important, tot val, tot és respectable,... cadascú amb les seves sabates, sent única la pròpia realitat. Una realitat expressada i compartida, el paisatge es fa diferent.
Un somriure a la vida, un somriure a les persones que estimem, que ens estimen, un somriure el tot, des de l'alegria de recordar i sentir l'infant interior. Un infant d'innocència, de veritat, sent el que és i com és!!! Un somriure, una abraçada el que som, com som i qui som *

                                       Amb Tu * 
                                                                          Gràcies!!! 

Nuri 
LLUM el camí SEMPRE 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada