ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

23 de gen. 2016

El Sentir

         23 de gener de 2016, el silenci de la nit m'acompanya, la primera lluna plena de l'any, il·luminant l'habitació i la sensibilitat del propi ser, es fa present ...
         Fa dies que no publicava, uns dies de vivències, dies d'alta reflexió, dies d'un comprendre i un alliberar, dies de tot per tot, per un inici d'any potent i ferm. Recordant que ens acompanya l'any de la SERENITAT!!
Quina gran qualitat, en diversos moments i molt necessària en infinitat d'instants.

    Pensar, la ment, quina gran eina, un ment racional, que ens  venç  i a vegades ens guia; clar que si...  forma part del instant, del dia. Una ment imprescindible  que amb aire nou  i objectivitat, ens mostra el moment o ens confirma el que creiem i com ho creiem...... A diferència del que sentim i com ho sentim.

El cap ens diu, el cor expressa i el nostre sentir, un garbuix que no va enlloc, .. tot es complica, perdem orientació, un equilibri que trontolla, entrant a un camí llarg i carregós per avançar a contracorrent.
 La gran imatge, que corre  tot sovint per les xarxes socials, agafats de la mà, cap i cor, tot expressant:
Som-hi anem a posar-nos d’acord...

   De fet és ben veritat, la ment  un pensar, el cor un sentir,i l'ànima un manifestar, quan assolim  actuar, decidir i  pensar, tot en un, fent equip, tot és més fàcil. Simplement per no existir la lluita interna del com actuar, i del què sentim . Un fluir possible, si som constants, persistents i amb la confiança cap a un mateix, sentint que el VOLER és PODER!!! I que si així ho sentim, amb respecte i l’amor cap a un mateix, avancem  de cor i ment.

   Els punts claus de la vida, per cadascun un de diferent. La nostra veritat, és respectable, però cada veritat, varia segons amb els ulls que és vista, observada o sentida.  Aquí entre de nou el respecte, cap a l’altre i cap un mateix, no entrant amb la lluita de poder, tant interna , com cap a l’altre.
La coherència un dia dia, el respecte un mirall i la persistència el fruit per recollir!!
  Colors de vida, colors per tots, diversitat de colors, però sempre amb uns colors bàsics que amb la barreja de cadascun d'ells assolim nous miratges, nous colors 
L'entrega de la veritable innocència, mans unides per un compartir d'amor 

Gràcies  

Facis el que facis, que SIGUIS FELIÇ

Nuri 
Llum el camí 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada