ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

24 de gen. 2016

Intensitat - Fluïdesa -

    El sentir de les paraules, fets que ens marquen el nostre caminar, tot plegat donant pas a un camí de nous passos i un millor avançar...

    Uns dies de silenci, res d'escriptura, només vivències i un sentir.La falta d'aire, un respirar a la vida.. un respirar conscient del que ens fereix, del que ens afoga, un respirar cap a fora, alliberant lo de dins.
   Nous paratges, noves vivències, un aprendre cada dia i un gaudir dels instants. D'alguna forma u altre tots busquem respostes, respostes de societat, respostes interiors, respostes de creixement, un sentir, un pensar;... En definitiva tot el que forma part del dia dia. Emocions que ens mouen constantment, en estats d'ànim que van i venen, sentint-nos d'una forma o altre segons el que hem creat, o el moment en que passem o estem vivint. Energies intenses es barregen, informacions que arriben per tot arreu, un buscar, un investigar, oblidant la fluïdesa del nostre ser, del nostre propi sentir, que és on trobem la principal i única resposta.
Però si no la trobem, si no la sabem veure, sapiguem demanar l'ajut, per seguir amb l'acompanyament, amb un evolucionar constant. I després:

  - El pas principal, el avançar, és fet de cadascú amb un voler és poder 
                                   _______________________
                                   _______________________

 Una caminada s'obre a l'entorn, es respira expansió, netedat i èxit, tot és planer i el sol juganer i càlid, es fa un lloc enmig d'una boira que dificulta el mirar més enllà...
  Miro l'entorn i el lloc més fred i gèlid, crida l'atenció, poso en acció l'observació, i per la meva sorpresa, un deliciós benestar abraça lo inèdit, un blanc de puresa, un rosa d' amor, acompanyen el sentir.
Un sentir resistent, un sentir real per fora, agafa't per dins... de nou un respirar.... Tenca els ulls i vibra amb l' energia que desprèn... deixant anar, amb consciència i sense por.  Poc a poc tot s' allibera i surt a l' infinit












Ermita de la Damunt _ Folgueroles 


A vegades, sense adonar-nos'en, permetem situacions, inclús les provoquem, que venen retornades amb fets que ens dolen, o ens semblen injusts, però potser són el reflex de l'energia amb que funcionem, ni tant sols la fluïm, moviments marcats, per vells patrons o ordres de la ment, o simplement per la gran frase: Jo sóc així 
   
   Arribat el moment, de la consciència i el valor de tot plegat, reflexionem un moment i posem l'objectivitat de sortir de l'obra que estem interpretant, sent l'espectador més atent, més observador, posant atenció a cada paraula, a cada moviment. 
Ara si, entra la capacitat, d'una nova reacció, un nou pas o prendre la més difícil de les decisions!!! 
Abans de rendir-se sempre queda un pas més 

             SOM-HIIIII que toca recollir
                                                                                                              Amén *

Gràcies

Nuri Comellas 

Guia Espiritual                                                                   Amb Tu *
Posant consciència el Ser i el Sentir
                                                                          
Llum el Camí 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada