ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

28 de març 2016

GARBUIX

    Un cel blau, blaus de tots colors.. en l'horitzó una claredat es fa present, et contemplo i veig la resposta, pensaments que van i venen, que juguen a guanyar, on la comprensió i el màgic vol, fa lliure l'elecció!!!  Giro els ulls, i el blau més negrós amenaça de tempesta, la tristesa es fa present, enmig d'una melancolia on la pluja acompanya el fluir... i enmig d'un caos en el mateix cel, et contemplo de nou, i l'arc de Sant Martí aporta els colors més brillants. El somriure més dolç i a la vegada sarcàstic, s'emporta la ment, on el sentir de nou, posa valor a l'acció.

 Moments que sobren les paraules

Muntanyes variades, arbres diversos, fulles que dansen enmig del caos.. el sentir del ocells, la quietud d'una natura, on tot és moviment. 
Grans pedres erosionades per el fluir de l'aigua, que amb la seva perseverància tot fent camí continuat, tot ho pot!! Quan es vol, TOT ÉS POSSIBLE 


    Un camí a seguir, un avançar sense parar, despertar-nos de bon matí, i a veure que ens aporta el dia, que farem, com el fluirem, tot és nou, potser rutinari, però els petits instants, el grans moments marquen la diferència. Aquell somriure, de la persona més inesperada, la frase més caòtica, pel nostre escoltar, o una nova flor que dóna color a la planta; Un inici de dia, on tot estar fet i tot estar per fer.

   Amaguem emocions, amaguem sentiments, amaguem de tot i més, oblidant el sentir...  sigui quina sigui la raó, el perquè així ho decidim fer-ho, mica mica, és important posar consciència, a ser sincers del que es mou,  del que sentim realment en el nostre interior. Ja que a vegades, aquest propi engany, aquest ser fort, aquest antifaç que ens tapa el observar, no ens deixa ser sincers amb un mateix. Mal estar que es manifesta, un costar respirar, llàgrimes guardades que omplen el propi llac.
Creiem, volem, diem, compartim de tot i més cada dia... És recomanable anar posant confiança i escolta en el que expressem, el com actuem, el sentir del cos, en definitiva tot plegat ens portarà en el que és, el que realment és, potser a respostes importants per un mateix.
    FELIÇ DIA amb tota LLUM, AMOR i ABUNDÀNCIA 

GRÀCIES                    
Amb Tu *

Nuri 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada