ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

16 de febr. 2016

Un Avançar constant!!!

   Estava fluint escriure, tot de paraules sortien, vull expressar, això i això i lo altre,... un moment d'incertesa m'ha fet aturar. Tenint clar el que volia expressar, però sense un ordre...
La reflexió m'ha fet mirar enrere, a veure si alguna cosa havia escrit fa un any abans. Gratificant sorpresa, el tema:
 Un AVANÇAR CONSTANT!!! 
A vegades sentim, que estem encallats i no sabem com avançar,.... no entenem el perquè  de les coses, perquè nosaltres.. la nostra realitat es una i la creença que es forma dins nostra, és un sentir ferm i d'arrel. Fins adonar-nos, que la realitat és la que cadascun sent amb si mateix, ni mes raó ni menys, ni amb saviesa ni menys, simplement, això mateix, cadascun amb el que sentim, com ho vivim, i dins nostre el que tenim creat, sentit i rebut!! 

  La clau no es la culpabilització, sinó la responsabilitat d'un mateix, per iniciar el procés de canvi o de transformació, si així ha de ser i així creiem necessari, que es el que volem i com ho volem!! 

  Important també la reflexió, de que el que ens estar succeint, evidentment és nostre, però a vegades, en determinades ocasions, ens ve generades per diferents generacions familiars, amb unes arrels molt profundes i de gran força, que ens toca arrencar-les a nosaltres i fer possible el gran canvi cap a un nou avançar, assolint així la nostra pròpia sanació i LLUM i aconseguint també la sanació i aportant llum de tota persona, situació, animal.... unida aquest arrel!! 
  
   Es la força de l'energia, tot va, tot ve.... si ens agrada a gaudir-ho i sinó, aprendre el que formarà part del procés evolutiu cap a tu per tu amb tu!! 

 No hi ha principi sense final i no hi ha final sense un  principi!!! 

  Obrim els ulls, per veure clar, obrim orelles per sentir de veritat, obrim ment per fer volar lo vell i entrar un nou aire, pur i diferent, obrim nas per olorar el més petita de les olors, obrim boca per expressar-nos amb saviesa i d'humilitat i obrim el COR per rebre, aportar i donar AMOR incondicional del de veritat!!! AIXÍ ES, AIXÍ SIGUI
                                         GRÀCIES!!!

  LLUM i tot AMOR cada INSTANT  de CAMÍ 


______________________________

Cada dia un nou dia, on tot estar per fer, i tot estar fet. 

Nous horitzons brillen davant, però en realitat són llocs ja coneguts, res nou, petjades repetides en llocs encantadors.... Però repetides de nou. 
Un circular en rodó avançant per moments, però sense massa rumb on seguir. L'horitzó brilla, venint d'infinitat de vivències, infinitat de moments; Tots Ells, ens provoquen diferents emocions, uns perduren per sempre, on el record fa bategar el cor, d'altres entristeixen l'instant, il·luminant els ulls, alguns ens   enriqueixen, d'altres aprenem, d'altres simplement és el gran plaer de sentir-se viu, vivint de veritat. Però si formen part del ahir, quedem-se amb la vibració, l'aprenentatge si és el cas i no encallem el caminar. 

Perdent el rumb, perdent la noció, és la gran oportunitat a fer-ho possible, per iniciar nova navegació, nou avançar, un nou caminar ferm i decisiu, cap aquests nous paratges que ens esperen a l'entorn. 
Distàncies llargues, curtes, però cap d'impossible, si és el que es vol. Un objectiu creat, un desig per davant, un lloc on arribar, tot s'ho val, per seguir endavant, amb un nou i millor: SOM-HI, a fer-ho possible!!!

 Perquè avui neix un nou dia, on tot estar fet i tot estar per fer!!! 

GRÀCIES * 
                                                   LLUM el Camí 

Nuri 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada