ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

27 de nov. 2017

Per Tu amb Tu



El que et fa especial, és ser com realment ets.. i la gran pregunta: Qui sóc? Com sóc?
   
     Naixem amb la puresa de ls innocència, el petit nadó que ple d'experiències, però amb la més sana de les inconsciències, es mou a través de l'energia de l'amor. El cor batega fort i valent, apunt de posar camí a tota una vida. 
            

       Sempre parlant, esperant de descobrir, de brillar, d'encaminar-nos cap el millor rumb! Però creixem, ens formem amb patrons, formes, obligacions, que ens fan transformar el nostre ser, posant capes i més capes esquivant el propi sentir. El millor sentir, els millors desitjos, històries que van i venen, moments de tot i per tot...però el que més volem és el conte de fades, de grans il•lusions, on tot és possible i amb el millor final. 
        Un final que sempre dóna pas a una nova història, a un nou caminar, que no ens n'adonem d'aquest gran moment, de la importància de la decisió cap el canvi amb tot plegat, fins tancar la primera part. És en l'inici del nou rumb, on sentim les forces que tenim i el valor que sentim de fer-ho possible. Endavant doncs, sigui com sigui i el que sigui, formarà part de la vivència i del camí de l'experiència. 

     En la perseverança i persistint en la integritat d'un mateix estar el propi regal. Respecte per qui som i com som. El que volem i com ho volem, un altre gran repte, que a vegades no sabem ni per on començar. Aturar-se uns instants i valorar, és la resposta, ja que seguir caminant, sense mirar, fa que perdem el més petit dels detalls. Tota persona, tota situació té un lloc i un espai a la nostra història, aportant, amb molt o poc, un granet de la seva essència, que ens serveix en el  propi creixement, en el avançar i com no, en l'evolució del ser i el sentir. 

       Paisatges diferents, infinitat de camins, cases continuades i mils de jardins... oooh quin és el més bonic?? Quants colors té aquell, quines boniques flors té l'altre... doncs ara atura't un moment per observar el teu jardí. El propi i únic jardí que vols en Tu per Tu, perquè cultivant, creant, cuidant i respectant el jardí intern del ésser fa que el pròxim pas sigui el PROPI o/i  VOLGUT PAS
      SOM-HI!!
       El desig de voler-ho, dóna les forces el poder
       El pensament de tenir-ho, dóna l'impuls el aconseguir-ho
       El sentir de voler omplir-lo, dóna la llum a la veritat

Creu amb tu, confia en el sentir i manifesta't. 


                       





                           Moltes Gràcies 🌟
                 Una gran Abraçada de LLUM 

    Nuri 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada