ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

9 de maig 2018

CRÉIXER

 Neix el dia i amb ell un nou inici. Tot un dia per davant, on el més probable és que succeeixin infinitat de coses. I avui, just aquest matí, un vivència d'aquelles que no et deixen indiferent.
Porto molts dies donant voltes a refer aquest escrit, que havia publicat  temps enrere, però un garbuix de frases és tot el que havia assolit.
foto: Josep Cuní
Inesperadament  ha sorgit sol el què expressar, en un títol com:

CRÉIXER


Unes persones que creuen plenament amb mi,que probablement  veuen en mi, algú que ni jo mateix veig, m'han vingut a veure. Una sessió que ni tant sols l'enfocava com a tal, sinó com un acompanyament mediador era la finalitat d'aquesta trobada. Un inici sútil, un nus de tot i més i un desenllaç d'agraiment i amor han sigut la causa de infinites sensacions, que s'anaven apoderant de mi convertint-se en un fluir, en la qual anava apreciant clarament dues parts de mi: La canalitzadora i guia de la situació, i una Nuri, totalment sorpresa i amb la boca oberta del què estava passant i com estava passant. Un conjunt de fets, emocions i un compartir les seves essències, han sigut la causa de fer-me créixer en tots els sentits, però sobretot, m'han fet créixer en confiança i el tot és possible.
Dues paraules claus, dues emocions, han impregnat l'entorn: ADMIRACIÓ i AMOR.
 Ni una llàgrima ha brotat de mi, però l'emoció constant, el vibrar fort i la gratitud del que succeia, m'ha fet passar de petita, a una infinita grandesa de llum.
A vegades, les paraules no són suficients per expressar el que es vol, i per més que vull transmetre la màgia que estic encara sentint, només em surt una paraula, i és: JOIA!! Així que, GRÀCIES!

_Créixer, és treure profit del que aprenem, on el següent pas, sempre serà diferent que l'anterior. Ni millor, ni pitjor, però si avançant.
_Créixer, és viure amb intensitat els moments que ens apassionen.
_Créixer, és compartir i cuidar tot allò i totes les persones que ens aporten llum, fent dels instants sensacions de plenitud.
_ Créixer, és fer de les pors i les crítiques, la fortalesa més sàvia i positiva per millorar. 
_Créixer, és ser íntegre amb un mateix.
 
Sempre parlo del brillar d'essència, de donar-nos el permís de ser, de fluir, creient realment que és la forma més sana de créixer i fer-nos grans. I no precisament d'edat, sinó fer-nos grans en la més profunda integritat i llum de vibrar amb respecte i estimació.  

El dia dia sembrem constantment, ja sigui pensaments, fets, desitjos, accions ..  a  vegades conscientment i d'altres no hi posem atenció.  Però tota sembrada sempre té la seva recollida. A vegades, aquesta recollida és el reflex del que hem fet, treballat i/o plasmat. Sigui quin sigui el recollir, sempre ens aporta quelcom.  I el què vull recalcar i hem de tenir clar, que a vegades se'ns oblida, és que un cop hem recollit, el buit torna estar present per poder sembrar de nou.

foto: Aurora JG
   - Què sembrar? la decisió és teva.


                 
Quan  plantem una planta,  una flor,  aquell arbre que ens agrada tant, sabem i som conscients del procés que necessita per créixer. Temps, paciència, regar ,mimar-ho, abonar-ho... Bé, en definitiva constància i perseverança  per obtenir la grandesa del què era una petita llavor. Un créixer constant, i cada ésser, el propi ritme, en el seu més valuós moviment.                                                                                                                         
Recordem regar-nos, mimar-nos, ser persistents amb el que volem, com ho volem i quan ho volem, fent els passos ferms i constants que sentim. Ens podem equivocar??? i taaant. Es humà i humil equivocar-se, però tinguem el VALOR, de rectificar, perdonar i ALLIBERAR, agafant de nou el camí que volem seguir i viure!!!
      Endavant amb LLUM, VALOR i plena LLIBERTAT de ser com som i volem ser!!!


                                          CRÉIXER CREIENT I CONFIANT AMB TU

GRÀCIES 


Nuri Comellas   
Una gran Abraçada de  LLUM 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada