ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

23 d’abr. 2018

L'ESCRIPTURA

L'escriptura és un métode de comunicació humana. Definir-la no és un exercici fàcil, i menys ara, després de tot l'aprenantatge que he rebut fent el curs d'escriptura, de Redacció i Estil, al Laboratori de lletres, de Barcelona. Per a mi aquest métode, com un art  per comunicar-se, escrivim el que escrivim hem de procurar que el text que elaborem sigui el màxim d'entenador i rodó.

Per mi, l'escriptura és un conjunt de paraules que requereixen precisió, creant  un text que transmeti emoció  i reflexió amb la construcció de cada frase. I com objectiu principal, que el lector gaudeixi llegint l'escrit. Va ser quan vaig començar a escriure el meu sentir, les anècdotes del dia, en aquell petit diari íntim ple de secrets, que em vaig adonar de l'escriptura com a eina.

A més a més considerant que tenim gran varietat de formes d'escriptura, permet que el lector pugui escollir què vol llegir. Això afavoreix que en aquest camí convisquin estils de diferents escriptors/es. Però la forma de redactar les paraules utilitzades i la construcció dels textos fa que es generin diversitat d'opinions amb valors diferents.

En definitiva, segur que si ho valorem un moment, sigui poc o molt, de forma personal o professional hem utilitzat l'escriptura més enllà del que pot semblar un simple escrit. Em queda molt aprendre, però amb perseverança i esforç cada dia, és possible el més i millor.
 El Poder de les Paraules

I gràcies el curs realitzat, adonant-me de coses,  he decidit que mica a mica aniré reconstruint els escrits que tinc ja fets i publicats. Serà com iniciar de nou, en el mateix blog.

23 d' Abril del 2018 .- Quin millor dia per publicar aquest escrit, sobre l'escriptura, amb el nou iniciar!

Moltes gràcies
Feliç avançar amb plenitud de llum i un pas ferm i decisiu.  

Nuri


                                                                                                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada