ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

17 de març 2015

AUDÀCIA

Una mirada que tot ho diu, intrèpid i audaç, és gran transmutador energètic... 
Felí de pura tendresa, que amb tota subtilesa, dóna el millor de si mateix sense esperar res, sense demanar res, simplement per ser condició de vida, si així ho creu i ho sent!! 
 Fotos: Erika 

Els ulls, el gran  mirall de l'ànima. 
Un estat que no es percep, un somriure que tot ho amaga, o simplement un estic bé, però i la mirada? Que ens dius la mirada? una mirada que sense parlar, tot ho expressa!!! Tota emoció té cabuda, en els ulls més brillants, petits, grans... marrons, grisos, blaus, negres......siguin com siguin,  una qualitat tenen tots: 
 La  TRANSPARÈNCIA 
Una transparència, que sense dubte, deixa el més clar dels missatges. Transmetent tot estat real d'ànim, de sentiment, d'emoció. 
Parlar cara a cara, mirant-nos els ulls, compartint d'ànima tot de tot per tot, amb paraules i belles expressions però amb mirades de sinceritat.  

Observador de mena, i sense pensar-s'ho es  mou pel que veu i com ho veu, del que percep i com ho percep, visualitzant lo més inaudit, que no es veu però que hi és, només actua, si és necessari
Una mirada dolça i felina, pura i sàvia, intrèpida i audaç, cada una en un moment, cada moment una mirada.... els ulls que tot ho diuen, tot ho veuen, no per tenir-los més oberts, a vegades i veiem més!!! 
Obrim-los de cor, per donar pas el reflex que ens mostren la més pura de les essències!! 

FELIÇ DIA amb cada instant ple de Màgia i tota LLUM 

Nuri 
Terapeuta Energètica 
Llum el camí 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada