ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

12 de març 2015

Emocions, Energia... La petita LLAVOR

Una força amb captiva, amb fa avançar, el sol més potent omple d'energia el moment ... Tot és una energia pura i natural...Una energia que no es veu, però que ens mou a través de les emocions!!! Un sentir, un actuar, un fluir, o aquella ment pura duresa, que ens convenç del que vol i com ho creu.
El cos ens parla, unes emocions no expressades, però sentides, fa ressò. I un cos molt hàbil i intel·ligent ens passa la lliçó

  Tot plegat un garbuix energètic que el sentim però no l'entenem... sentim opressió, dificultat, toc aquí, toc allà... ens sembla difícil, però  possible, poder,  gestionar *

 Diminuta, la sembrem, sense fer soroll, només esperant el moment, creix poc a poc, sortint de la terra, amb força i tota energia per donar-nos el millor del germinar. Creix, es fa gran, però el més important: és Ella, una essència diminuta però potent, diminuta però ferma, qui sap, potser diminuta però mou amor,.... sigui com sigui deixant brillar, la més divina essència!!!
Ser un mateix, ser el que som i com som, és el que ens fa grans, el que ens fa ser especials!!
La llavor, una ànima plena de vida, que comença sent insignificant, es forma poc a poc i amb cautela, a l'interior de la mare. Neix pura, innocent, sent únic/a, simplement és especial.. Per què? perquè és de veritat.
Sent el que és i com és.

       Si hem d'agradar, volem agradar, perdent la realitat de qui som, de com som, no ens ajudem a sentir l'energia vibrant, d'un mateix. El que fa l'encant de tots plegats, és la diferència de ser el que som i qui som, perquè entre tots plegats, tenim molt a donar, aportar i a rebre, compartint i fluint el millor, lo diferent, lo mes fort... sigui el que sigui i com sigui, de cadascú!!!

   RESPECTE,  ACCEPTACIÓ i pura ESTIMACIÓ

Amb Tu per Tu    Amb tots per tots                GRÀCIES

NURI 
Terapeuta Energètica 
Llum el camí 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada