ACOMPANYANT



_ Reiki, Treball d'emocions - Un comprendre i sanar els dolors emocionals que ens bloquegen, equilibrant chakres i el sentir del cos.
_ Neteja energètica del cos físic - el plaer de sentir-se millor i retrobar-se amb un mateix

_ Neteja energètiques de locals, casa, habitacions... per un millor benestar en l'entorn que vivim, fluïm o treballem.

_ Missatges dels Guies - Tirades de Tarot, Runes - Medicina dels animals - La connexió amb l'animal de poder
MÀGIA i tota LLUM *

Contacta.-
634585930
ambtupertu@gmail.com

Translate

3 de set. 2015

REIKI 22- 10 - 2013

REIKI... quin gran nom. Molt conegut avui en dia, per tots... qui mes qui menys, ha sentit, ha fet o ha fluït la paraula reiki.
Significat: 
ENERGIA UNIVERSAL de l'Univers *


    A través de l'energia, de l'estat de les nostres emocions, com ens sentim, que sentim i com ho sentim és el que fluïm cada dia. El nostre cos, ens ho plasma amb un dolor, amb un toc d'atenció. Escoltem amb atenció el que ens diu, i com ens ho diu. Per equilibrar i sanar el nostre benestar emocional i aconseguir un funcionar un avançar, diví i millor, cap a un mateix per un mateix. Omplim - nos d'aquesta màgica energia per brillar de dins a fora, de fora a l'exterior.

 Podem preocupar-nos o podem ocupar-nos, nosaltres escollim. Com volem continuar??? amb força i plenitud? o des de una negativitat, que no ens permet seguir, ens encalla i ens ensorra... es el que volem?? doncs fem que sigui possible, ES POSSIBLE!!!

   7 chakres, set punts energètics, 7 màgics colors que ens donen:
                 FORÇA - EQUILIBRI - LLUM


AMB TU PER TU   





Un 22 del 10 del 2013 iniciava el meu bloc amb, aquest petit escrit... El REIKI 

4 - 09 - 2015 un dia de tardor ens acompanya, cel gris, pluja constant, dies en que, a mi personalment m'inviten a un recolliment, un dia d'aquells reflexius, sense masses paraules, i un deixar-se anar de ment. Com la pluja que neteja, doncs un fluir cap a dins o el plaer simple d'observar, deixant que res o tot passi a la vegada. 

   Per sort, cada cop més, es parla del reiki, de l'energia, amb naturalitat. Amb la comprensió de que no és un món apart, sinó que forma part de nosaltres mateixos. 
Unes emocions que tot ho mouen, els estats d'ànim que fan que el dia sigui, d'una forma o una altre, tot plegat el com estem, el com sentim i el com actuem. 
   Quan tenim una punxada de dolor, un punt del nostre cos, que ens fa dir: ai, ooh quin mal..... el primer gest, normalment sol ser quin?! :  Portar les mans, cap aquell punt. Posar-nos les mans ;)) 

   Des de el ventre de la mare, mentre es va formant l'infant, les mans són la primera energia de comunicació i complicitat, acompanyant aquesta dolça i intensa energia de paraules, música.... tot un transmetre energètic on ja es crea el vincle, més apassionant. 

   Això és l'energia que som, el que no es veu, però hi és, el que no es veu, però transmetem, el que no es veu, i som cada un. 
   A partir d'aquí, entren els valors, el formar-nos i ser persones. 


 Feliç i Màgic dia ple de LLUM * PASSIÓ i tot un BRILLAR d' ESSÈNCIA amb el que som i com som

GRÀCIES amb tot Amor 
 Avançant amb il·lusió, creixent i evolucionant amb un màgic: - DONAR - APORTAR i REBRE 

LLUM el Camí 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada